Werkplezier!

Werken aan je loopbaan en inzetbaarheid is werken aan meer plezier in je werk. Niet alleen de functie van leerkracht is aan verandering onderhevig, zelf ben je dat ook. Door ervaringen die je opdoet in je werk- en/of privésituatie kan het zijn dat je versneld “in de groei” komt. Je gaat anders naar zaken kijken, zoekt misschien meer uitdaging of je bent juist gebaat bij een stapje terug doen.

In gesprek met jezelf over je loopbaan

Goed kijken naar wat je wil en kan, kan je helpen om je inzicht te vergroten en een nieuw duurzaam perspectief te ontwikkelen. Inzicht in jezelf, in werkrelaties die wel of juist niet meer inspireren, maar ook in de mogelijkheden om je heen. In de waan van alle dag is het soms moeilijk die mogelijkheden te zien die er zijn. We helpen je jezelf en de wereld om je heen te (her)ontdekken, nieuwe verbindingen te leggen en te groeien in je leer-KRACHT.

Kies een regio en schoolbestuur

Kies hieronder je bestuur en je ziet welke ondersteuning jij kunt krijgen in het kader van loopbaanontwikkeling, professionalisering, vitaliteit, een nieuwe uitdaging en groepsbegeleiding.

#

ePortfolio

In een ePortfolio breng je alle gegevens bijeen die een overzicht geven van al je (werk)ervaring, competenties en talenten. Dit overzicht kan als bewijslast dienen voor de competenties waarover jij beschikt, en om alles te verzamelen en presenteren op de manier die bij jou past!

#

Werkplezier

Werkplezier bepaalt vaak je vitaliteit. Doe de test en ontdek hoe het staat met je werkplezier. Wil je nog meer over jezelf ontdekken, log in in het RTC. Hier vind je instrumenten, in de vorm van selfassessments en loopbaanopdrachten en ontdek: wat kan ik?, waar ligt mijn kracht? Wat wil ik en wat zijn mijn ambities. Dit alles helpt je bij de regie in eigen handen nemen wat betreft je werkplezier en loopbaan.

Heb je een vraag?

    Wil je weten welke vacatures er bij de schoolbesturen zijn?