Alterius

Stichting Alterius verzorgt praktisch en theoretisch onderwijs voor kinderen die een toelaatbaarheidsverklaring hebben voor speciaal onderwijs of (residentieel) geplaatst zijn in een voorziening voor jeugdzorg. Daarnaast wordt er ook praktisch, technisch onderwijs gegeven aan jongeren (18+).

Aan de slag met je loopbaan

Goed kijken naar wat je wil en kan, kan je helpen om je inzicht te vergroten en een nieuw duurzaam perspectief te ontwikkelen. Inzicht in jezelf, in werkrelaties die wel of juist niet meer inspireren, maar ook in de mogelijkheden om je heen. In de waan van alle dag is het soms moeilijk die mogelijkheden te zien die er zijn. We helpen je jezelf en de wereld om je heen te (her)ontdekken, nieuwe verbindingen te leggen en te groeien in je leer-KRACHT.

Hieronder vind je verschillende diensten voor alle medewerkers van Alterius bij het ondersteunen bij het verbeteren van vitaliteit, loopbaanvragen, je professionalisering, mogelijk maken van nieuwe uitdagingen zowel intern als extern en het vinden van vacatures.

Heb je een vraag?

Wil je weten welke vacatures er zijnĀ  bij Alterius?